eskrem kacang

Saturday, October 22, 2011

part 1-tips putus cinta

tak tenteram betul lah nak buat asemen selagi aku tak post something
eleh!
macam korang kisah sangat kan. 
eh!
aku kisah okey.haha.*ketawa sopan tanpa suara.

*untuk mereka yang ditinggalkan kekasih* sila senyum!


*ini juga* sila sengih!



dan ini pula untuk mereka yang suka mengecewakan orang.
NAH!
*ini bukan cinta pesbuk* sila menyampah!

tggu part 2 pulak yer. yang terlibat dengan entry ini..lepas ni sila sediakan kertas dan pen. aku nak bagi tips kaw-kaw-timm-aah kat korang. gerenti lepas ni, yang sedih-sedih akan lupa macamana nak nangis dan yang kecewa akan lupa cara hentak-hentak kepala kat bantal. 'percaya padaku'.. ecececee!

p/s:aiyyaa! nak kena pulun buat asemen ni. esok sibuk dengan konsert pulak. opss! bukan aku nyanyi. bunkface yang datang melalak kat sini esok malam. bai!

4 comments:

  1. hahah,,,menantikan,,,tips tips,,,walau tak pernah rasa pengalaman ni,,hahahah

    ReplyDelete
  2. wah suka !!! info berguna sgt2 . thnx sharing . :)

    ReplyDelete

bagi cokelat mocha satu,please. hik3x!